Јавни позив организацијама цивилног друштва/невладиним организацијама

Јавни позив организацијама цивилног друштва/невладиним организацијама


КОТОР ВАРОШ, 31. ЈУЛА – Општина Котор Варош позива све организације цивилног друштва (ОЦД) / невладине организације (НВО) из Босне и Херцеговине да доставе приједлоге пројеката који су у складу са развојним циљевима општине Котор Варош, из сљедећих приоритетних области:

1. Подршка активностима у области заштите и очувања животне средине и дјеловање у катастрофама
2. Подршка активностима младих на промоцији културе и очувању традиције
3. Подршка активностима из области омладинског организовања и заштите права дјеце

Укупан износ средстава за одобрене пројекте организацијама цивилног друштва/невладиним организацијама је 10.000,00 КМ (по пројекту од 500,00 КМ до 2.000,00 КМ).

Дужина трајања сваког пројекта може бити од 1 до 2 мјесеца. Пројекти се требају провести у периоду од 31.08.2020. године до 30.10.2020. године.

Учешће у овом јавном позиву за средства је отворено, на једнаким основама, за све формално регистроване ОЦД и НВО (удружења или фондације) из Босне и Херцеговине, у складу са важећим законским прописима у Босни и Херцеговини.

Рок за предају апликација је 14.08.2020. године, до 15 часова, а све потребне информације и електронска верзија цијелог пакета пријавне документације може се наћи на wеб страници Општине Котор Варош у рубрици Јавни позиви или овдје.