Јавни позив – План капиталних инвестиција


КОТОР ВАРОШ, 25. СЕПТЕМБРА – Општина Котор Варош је 2020. године усвојила Програм капиталних инвестиција за период од 2020. до 2024. године, који се ажурира сваке наредне године, ослањајући се на вишегодишњу финансијску анализу и нове поднесене приједлоге.

Право предлагања пројеката за израду новог Програма капиталних инвестиција имају сви грађани, удружења грађана, представници мјесних заједница, предузетници, представници општинске управе и остали субјекти.

Носилац ове активности је Координациони тим за израду Програма капиталних инвестиција, кога је Рјешењем именовао начелник општине.

Образац за подношење приједлога за израду Програма капиталних инвестиција се може добити на инфо пулту у згради општине, у просторијама мјесних заједница и на wеб страници општине у рубрици Јавни позиви.

Образац приједлога пројеката за ревизију Програма капиталних инвестиција треба попунити и доставити најкасније до 08.10.2020. године на протокол у Шалтер сали у згради општине или путем поште на општину Котор Варош са назнаком за Координациони тим за Програм капиталних инвестиција.

За све нејасноће и додатне информације можете се обратити координатору Координационог тима за израду Програма капиталних инвестиција на број телефона 784-230, 784-616, 784-617 од 08:00 до 14:00.