Završeni krovopokrivački radovi na zgradi lokalne uprave


KOTOR VAROŠ, 22. JULA – Završetkom krovopokrivačkih i svih instalacionih radova, uključujući jaku i slabu struju i mašinsku fazu, izgradnja nove zgrade lokalne uprave polako ulazi u završnu fazu.

Molerski dio radova se završava na drugom spratu i preostaje da se pomenuti radovi završe na posljednjem spratu.

Keramičarski radovi su završeni i preostalo je da budu montirane sanitarije u mokrim čvorovima. Fasada je završena na pozadinskoj strani, a fasaderski radovi se nastavljaju i na ostatku objekta“, istakli su Građevinskom preduzeću „Građus“, koje izvodi radove.

Zgrada 3

Vrlo brzo će početi radovi na ventilacionoj fasadi i na izradi staklene fasade na dijelu prednje strane objekta.

Kamen-temeljac za novu zgradu opštinske uprave položen je 23. septembra prošle godine i od tada teče rok od 360 dana za završetak posla.

Izgradnja zgrade po sistemu “ključ u ruke” koštaće 3,1 milion KM, a riječ je objektu ukupne korisne površine 2.360 metara kvadratnih koji će imati suteren, prizemlje i tri sprata.

Zgrada 2

U podrumskom dijelu objekta biće podzemne parking-garaže za potrebe lokalne samouprave, skupštinska sala sa pratećim sadržajem, prostor za arhivu, pomoćni prostor i kotlovnica.

U prizemlju objekta će biti ulazni hol, portirnica, šalter-sala i kancelarije, koje će biti smještene i na preostalim spratovima.


Hit Counter provided by technology news