Završeno asfaltiranje šetališta uz rijeku Vrbanju


KOTOR VAROŠ, 21. AVGUSTA – Zahvaljujući sredstvima opštine Kotor Varoš danas je asfaltirano i preostalih 150 metara šetališta od mosta u naselju Kotor prema Gradskom trgu.

Razlog zbog čega je tek danas kompletirana ova dionica, odnosno spojena sa Gradskim trgom, je prethodni završetak radova na sanaciji pješačke staze koja je oštećena tokom posljednjih poplava.

IMG-a4631aaea819c61559a7c54a8c0adcba-V

Prema riječima načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana, ovo je nastavak aktivnosti na modernizaciji lokalne putne mreže i uređenja šetališta za potrebe svih stanovnika opštine.

Nakon završetka radova na sanaciji i asfaltiranju pješačke staze i izgradnji elektrifikacije naši sugrađani će imati mogućnost da ovu dionicu koriste za šetnju i rekreaciju, čime ćemo obogatiti turističke sadržaje naše opštine“, naglasio je Sakan i dodao da će stazu isključivo koristiti pješaci, odnosno da će biti zatvorena za saobraćaj.

IMG-cf271f856520da3fa002c649cda58e38-V

U planu je da se uskoro uradi i elektrifikacija, odnosno postavljanje 17 rasvjetnih tijela, čime bi šetalište dobilo sasvim novi izgled.


Hit Counter provided by technology news