Kotorvarošani spremni za „Ritam Evrope“


KOTOR VAROŠ, 17. SEPTEMBRA – Talentovana djeca predstavljaće opštinu Kotor Varoš na najvećem dječijem i omladinskom muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“ 25. septembra u Loparama, na kojem će 15 muzičkih talenata Srpske pjevati pjesme sa Evrovizije.

Kotor Varoš će predstavljati pjevači Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić, ali i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić.

Mladi Kotorvarošani su izabrani na audiciji, nakon čega su dobile priliku da svoj talenat usavršavaju sa trenerima „Ritma Evrope“.

Dosta smo se pripremale, skoro svaki dan smo imale probe po dva sata i samim tim što smo naporno vježbali očekujemo dobar plasman“, rekla je Anđela Petrušić i dodala da će predstavljati Švajcarsku sa pjesmom na francuskom jeziku.

„Ritam Evrope“ uživo će se emitovati na Radio-televiziji Republike Srpske 25. septembra od 17,20 časova, kada će premijerno biti emiitovan spot koji su Kotorvarošani sa produkcijom ovog takmičenja snimile na atraktivnim lokacijama na Hajdučkim vodama u podnožju planine Borja.

Petrušićeva je uvjerena da će se gledaocima svidjeti, kako kadrovi prirode, tako i njihov nastup.

Nismo ni mi vidjele čitav spot, to tek čekamo 25. septembra, ali ono što smo vidjele, dosta je dobro urađeno, lijepo smo ispale, što je najvažije, a priroda okolo je prelijepa“, naglasila je Petrušićeva.

Sakan i Karadarević sa predstavnicima Kotor Varoša

Partneri „Ritma Evrope“ u Kotor Varošu su opština Kotor Varoš i Turistička organizacija ove lokalne zajednice.

Načelnik opštine Zdenko Sakan kaže da je ponosan učešćem mladih talenata iz Kotor Varoša.

Lokacije za snimanje spota na pravi način su osmišljene i doprinijeće i afirmaciji naših turističkih destinacija. Poseban akcenat stavljam na našu divnu ekipu, koja će, vjerujem, dostojno predstavljati Kotor Varoš“, istakao je Sakan.

Direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević pohvalio je rad i trud kotorvaroških talenata.

Spot je urađen veoma kvalitetno, lokacije su bile fenomenalne, čime uz njihov talenat pokazujemo koliki turistički potencijal ima Kotor Varoš. Svim učesnicima podjednako želim dobar nastup i dobar plasman, da najbolji pobjedi, uz akcenat da postoje favoriti i siguran sam da je Kotor Varoš jedan od favorita“, naveo je Karadarević.

Kotorvarošani

Glasanje SMS porukama počelo je 17. avgusta i trajaće do 25. septembra do završetka takmičenja.

Kotorvarošani su pod rednim brojem 12, a da bi se glasalo za njih potrebno je poslati SMS sa sadržajem: PJESMA_12 na broj 091 510 720.


Hit Counter provided by technology news