"MG sistem" odbranio titulu u Kotor Varošu

“MG sistem” odbranio titulu u Kotor Varošu


KOTOR VAROŠ, 8. JULA – Trijumfom ekipe “MG sistem” u seniorskoj konkurenciji završen je turnir u uličnoj košarci “Kotor Varoš 2019” na kome je učestvovalo 19 ekipa.

U finalnoj utakmici “MG sistem” savladao je ekipu “Kršini drugari” rezultatom 15:14, a u polufinalu ekipu “Kafe Gato” sa 16:7.

MG sistem

Za najboljeg “trojkaša” sinoć je proglašen Strahinja Jovanović iz pobjedničke ekipe, koji je u konkurenciji 27 takmičara pogodio sedam trojki iz 10 pokušaja.

Najbolji igrač je Igor Cigale, takođe član pobjedničke ekipe

Turnir u Kotor Varošu jedan je od najbolje organizovanih i sa velikim zadovoljstvom dolazimo u ovaj grad, gdje je pravo uživanje igrati pred publikom koja voli košarku. Čestitam našim rivalima na fer i korektnoj igri i organizatoru na odlično obavljenom poslu“, istakao je Cigale.

Najbolji igrac Cigale

Pehare, medalje, diplome i novčane nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručili su direktor JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Dragan Zeljković i dugogodišnji košarkaški radnik Zoran Tešić.

Organizatori turnira bili su opština Kotor Varoš i JU “Centar za kulturu, sport i informisanje”, uz podršku brojnih privrednih subjekata.


Hit Counter provided by technology news