Načelnik Sakan prisustvovao obilježavanju Dana opštine Paraćin

Načelnik Sakan prisustvovao obilježavanju Dana opštine Paraćin


KOTOR VAROŠ, 28. SEPTEMBRA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i predsjednik opštine Paraćin Vladimir Milićević istakli su da je neophodno unaprijediti ekonomsku saradnju ove dvije bratske opštine.

Sakan, koji je u Paraćinu prisustvovao svečanoj sjednici povodom Dana opštine, rekao je da, osim unapređenja institucionalnog dijaloga lokalnih zajednica i saradnje u oblasti sporta i kulture, posebnu pažnju treba posvetiti razmjeni pozitivnih iskustava dvije lokalne zajednice o stranim investicijama.

IMG-e860f0563f33d4cfda3281a0f8d9ac69-V

Milićević je rekao da će u narednom periodu, zajedno sa svojim saradnicima iskoristiti sve raspoložive resurse radi unapređenja saradnje privrednika dvije opštine.

Znamo da je Kotor Varoš centar obućarske industrije u Republici Srpskoj, te da su razvijena mašinska i drvoprerađivačka industrija, a na nama je da primere dobre prakse pokušamo realizovati u našoj opštini“, naglasio je Milićević.

Paracin 2

Prema Milićevićevim riječima Paraćin je postao jedno veliko gradilište, a rezultati se, kako kaže, vide na svakom koraku.

Ovom prilikom uručene su ovogodišnje Septembarske nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima, udruženjima i ustanovama.


Hit Counter provided by technology news