Prijem za najbolje učenike osnovne i srednje škole


KOTOR VAROŠ, 13. JANUARA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za 14 nosilaca diplome „Vuk Karadžić“ iz tri osnovne škole sa područja opštine i tri vukovca Srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“.

U budžetu opštine posebno su planirana sredstva za ovu namjenu.

Ponosan sam na činjenicu da svake godine imamo zavidan broj učenika sa izvanrednim rezultatima, kako u školi, tako i na raznim takmičenjima u oblasti obrazovanja, kulture i sporta“, istakao je Sakan.

DSCN9568

On je na prijemu poručio da lokalna zajednica želi da istakne značaj truda ovih mladih ljudi, da podstakne i druge da slijede njihov put.

Vi ste ponos naše lokalne zajednice, a posebno vaših roditelja jer nema većeg zadovoljstva za roditelja od uspjeha djeteta“, rekao je Sakan.

Vukovac Vladana Trkulja je naglasila da joj je drago što opština posebnu pažnju posvećuje obrazovanju učenika i studenata, cijeneći trud i rezultate koje postižu.

Zahvalila bih načelniku Sakanu jer je današnji prijem znak da lokalna vlast brine o učenicima koji ostvaruju zapažene rezultate i na taj način nas podstiču da te rezultate u budućnosti ponavljamo“, navela je Trkulja.

DSCN9569

Čestitke su upućene roditeljima i nastavnicima koji su uspjeli da uprkos brojnim iskušenjima odgoje vrijedne mlade ljude.


Hit Counter provided by technology news