Prijem za studente stipendiste


KOTOR VAROŠ, 17. JUNA – Načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović organizovao je danas prijem za 10 najboljih studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2015/16 godini.
DSCN4949
Načelnik Vučanović je pohvalio studente i njihov trud i učenje, uz obećanje da će opštinska administracija i ubuduće dodjelom stipendija pomagati njihovo školovanje.
Nakon što se upoznao sa razmišljanjima i sugestijama mladih ljudi Vučanović je poručio da će vrata njegovog kabineta uvijek biti otvorena za vrhunske studente.
Nadam se da će Vam ova sredstva pomoći u troškovima studija, te da ćete svojim učenjem i radom zaslužiti stipendije i iduće godine“, naglasio je Vučanović.
Nikolina Serdar i Vesna Kragić, studenti Medicinskog fakulteta, očekuju da će po završetku školovanja uspjeti pronaći posao u struci, a stipendije će im olakšati troškove studiranja.
Studenti su istakli da im podrška Opštinske uprave mnogo znači, te da će po završetku studija nastojati da se vrate i da stečena znanja primijene u rodnom gradu.