Unaprijediti saradnju u oblasti turizma


KOTOR VAROŠ, 29. SEPTEMBRA – Delegacija opštine Kotor Varoš na čelu sa načelnikom opštine Zdenkom Sakanom prisustvovala je svečanom obilježavanju Dana bratske opštine Paraćin.

Predsjednik opštine Paraćin Saša Paunović je na početku primio goste iz pobratimskih gradova, koji nisu skrivali da su pozitivno iznenađeni novim investicijama i napretkom lokalne zajednice na svim poljima.

IMG-9aa9352f96d10f904562f3923eb42a0c-V

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je na pres konferenciji pozdravio predstavnike delagacija svih gradova i opština koje su prisustvovale obilježavanju Dana opštine Paraćin.

Izuzetno mi je drago što sam ponovo u vašem gradu, u bratskom Paraćinu, koji je uspješan grad ne samo u Srbiji, već i u regionu. Drago mi je što naša dva grada imaju dobru dugogodišnju saradnju, koju ćemo nastojati osnažiti na privrednom i turističkom planu“, rekao je Sakan.

IMG-04f87c7830a2112dbe05b6a00feaa1c7-V

On je naglasio da je Turistička organizacija opštine Paraćin poznata po brojnim manifestacijama, što otvara mogućnost saradnje sa Turističkom organizacijom Kotor Varoš, kako bi se iskoristili turistički potencijali na najbolji mogući način.


Hit Counter provided by technology news