Usvojen izvještaj o radu načelnika i opštinske uprave


KOTOR VAROŠ, 10. SEPTEMBRA – Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš su na današnjem zasjedanju usvojili izvještaj o radu načelnika i opštinske uprave u prošloj godini.

U izvještaju o radu načelnika opštine Kotor Varoš istaknuti su rezultati ostvareni u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja, kapitalnih investicija, javnih finansija i društvenih djelatnosti.

Izvještaj govori o tome šta je tim mojih saradnika radio u 2019. godini. Rezultati tog rada su bolji u odnosu na ranije godine, imali smo dobrih projekata i kapitalnih investicija, od čega su najveću korist imali naši građani“, rekao je načelnik opštine Zdenko Sakan i dodao da je kontinuitet razvoja nastavljen i ove godine.

IMG-10f96c276512a6bb27fed4cdebdb3692-V

Usvojen je izvještaj o izvršenju opštinskog budžeta za prvih šest mjeseci ove godine, kao i plan aktivnosti na otklanjanju nedostataka po revizorskom izvještaju opštine Kotor Varoš za prošlu godinu.

Godišnji program rada JU Dječiji vrtić “Larisa Šugić”za radnu 2020/21. godinu je dobio potrebnu većinu glasova, a odbornici su usvojili i izvještaj o radu ove ustanove za radnu 2019/20. godinu.

Usvojena je odluka o bezbijednosti saobraćaja i informacija o uslovima i načinu odvijanja prevoza putnika na području opštine.

IMG-63de34017686f1c4c93b35b2b6b797a8-V

Odbornici lokalnog parlamenta su donijeli odluku o prodaji devet parcela neposrednom pogodbom, a jednoglasno je usvojena i informacija o poslovanju privrednih subjekata opštine Kotor Varoš u prošloj godini.


Hit Counter provided by technology news