Humanitarni paketi za siromašne porodice

Humanitarni paketi za siromašne porodice


KOTOR VAROŠ, 22. JULA – Volonteri kotorvaroškog Crvenog krsta uručili su humanitarne pakete sa osnovnim prehrambenim proizvodima za 73 izrazito siromašne porodice u mjesnim zajednicama Zabrđe, Grabovica, Obodnik, Vrbanjci, Liplje, Kruševo Brdo i Šiprage.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Borislav Brborović rekao je da će ova jednokratna pomoć mnogima bar malo ublažiti svakodnevnu neimaštinu i pomoći im da lakše prebrode posljedice epidemije virusa korona.

Iako je bilo planirano da posjetimo 86 korisnika socijalne pomoći sa područja opštine uspjeli smo obezbijediti humanitarne pakete za 73 siromaše porodice, odnosno za oko 140 korisnika“, istakao je Brborović i zahvalio svim volonterima koji su učestvovali u akciji.

Crveni krst 1

U okviru akcije „Niste zaboravljeni“ do kraja ove sedmice biće uručena humanitarna pomoć za preostala socijalno ugrožena lica sa područja mjesnih zajednica Vagani i Maslovare.

Humanitarni paketi su obezbijeđeni zahvaljujući Republičkoj organizaciji Crvenog krsta i Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Kotor Varoš.


Hit Counter provided by technology news