Одржана сједница Управног одбора Удружења пензионера


КОТОР ВАРОШ, 18. СЕПТЕМБРА – На данашњој сједници Управног одбора Удружења пензионера општине Котор Варош анализирано је тренутно стање у раду Удружења и усвојен је план рада за наредну годину.

2

Констатовано је да су све планиране активности остварене у пуном капацитету, те да је примјетна већа брига о овој популацији у свим мјесним заједницама.

Поносни смо на чињеницу да сваке године организујемо дружење пензионера Котор Вароша и Теслића на планини Борја. И ове године смо се дружили на добро познатој локацији, гдје смо размијенили мишљења и искуства и тако наставили окупљања најстарије популације ове двије општине, уз присуство пензионера из бројних општина Републике Српске“, рекао је предсједник Удружења пензионера Котор Вароша Ратко Чупић.

3

Управни одбор је усвојио план рада за наредну годину, уз констатацију да је руководство општине Котор Варош пружило значајну подршку у остварењу зацртаних циљева у овој календарској години.

Данашњој сједници присуствовао је и предсједник Удружења пензионера Бањалука и бањалучке регије Зоран Улетиловић, који је похвалио рад которварошког Удружења и њихове напоре да организују окупљања и дружења најстарије популације становништва.

4

У саставу Општинског удружења дјелује 8 мјесних удружења, који пружају несебичну подршку у циљу помоћи пензионерској популацији.