Одржана 3. конференција беба


КОТОР ВАРОШ, 27. ЈУНА – На трећој „Конференцији беба“, која је одржана на Градском тргу у Котор Варошу, учествовало је 50 беба.

Fotografija-0284
Изабрано је радно предсједништво Конференције беба у које је ушла најмлађа беба Јована Трифковић, најстарија беба била је Дуња Малијевић, док је Ирина Лукић била беба са највише браће и сестара.
Током „Конференције беба“ у Котор Варошу организована су такмичења за малишане у три категорије. Ана Маџарић је освојила прво мјесто у пузању, Михајло Стојановић је био најбржи у испијању сокића, док је у Игри слатког изненађења најбрже кроасан појео Алекса Пуцаревић.
Трочланом предсједништву „Конференције беба“ и најуспјешнијим малишанима у такмичарском дијелу награде је уручила Весна Нарић, директор ЈУ Центар за културу, спорт и информисање.
У веома занимљивом музичко – забавном програму учешће су узели малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” и аниматорке у ликовима пчеле Даре и бумбара Санча који су радост игре подијелили са клинцима и клинцезама.
Велики број Которварошана је испратио ову манифестацију и изразио жељу да и наредне године Котор Варош доживи једно овакво окупљање најмлађих суграђана.
Покровитељи „Конференције беба“ су били Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и општина Котор Варош, док је одличан организатор ове манифестације био которварошки Центар за културу, спорт и информисање.