Bezbjednost građana na prvom mjestu


KOTOR VAROŠ, 26. MAJA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za novoimenovanog komandira Policijske stanice Kotor Varoš Dragana Božičkovića i tom prilikom je razgovarano o brojnim temama, na prvom mjestu o stanju sigurnosti na području opštine i unapređenju zajedničkih projekata kakav je naprimjer video nadzor.

Zajednička ocjena učesnika sastanka je da se, u cilju bezbjednosti pješaka i svih učesnika u saobraćaju, sankcionišu oni koji krše propise i ugrožavaju sigurnost kako pješaka tako i drugih učesnika u saobraćaju.

2

Komandir Policijske stanice Dragan Božičković je istakao da će policija kao i do sada raditi sve ono što joj zakon dozvoljava kako bi sigurnost građana bila na prvom mjestu i kako bi se zaštitila lična imovina.

On je napomenuo da je saradnja sa lokalnom zajednicom bila na veoma visokom nivou, te da će biti nastavljena u narednom periodu.

Policija će uvijek biti tu za građane i saradnja sa načelnikom i službama će biti nastavljena, a sve kako bi se građani osjećali sigurno i zaštićeno“, naglasio je Božičković.

Načelnik Sakan je rekao da opština stoji na raspolaganju Policijskoj stanici u punom kapacitetu, jer je Policija javni servis svih građana.