Dostojanstveno obilježiti jubilej

Dostojanstveno obilježiti jubilej


KOTOR VAROŠ, 15. JULA – Na prvom sastanku Organizaciong odbora za obilježavanje jubileja 90 godina postojanja i rada FK Mladost zaključeno je da se povodom pomenutog događaja održi Svečana akademija, odštampa odgovarajuća brošura i odigraju dvije prijateljske utakmice u kojima bi se predstavili seniorski pogon i mlađe selekcije škole fudbala.

DSC00097Predsjednik Organizacionog odbora načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović je naglasio da će rivali Mladosti na obilježavanju jubileja biti ekipe koje će odrediti predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske.
Ovo je nesumnjivo veliki događaj za naš grad, jer se radi o jubileju kojim se malo klubova može podičiti. Trg Miljana Miljanića će biti posebno uređen za tu priliku, kao i stadion na kojem svoje utakmice igra Mladost“, istakao je Vučanović.
Predsjednik FK Mladost Rajko Ponorac je istakao da će višedecenijsko trajanje kluba biti zapisano u brošuri koja će obilovati tekstovima i fotografijama iz bogate istorije, a na Svečanoj akademiji će se uručiti priznanja zaslužnim pojedincima za nemjerljiv doprinos u radu ovog uzornog sportskog kolektiva.
Članovi Organizacionog odbora su složni u ocjeni da je do narednog sastanka neophodno pripremiti sve potrebne materijale za izradu brošure i definisati tačan termin obilježavanja jubileja, iako je izvjesno da će to biti početkom septembra mjeseca.