Kotorvarošani uživali u plesu i baletu

Kotorvarošani uživali u plesu i baletu


KOTOR VAROŠ, 23. APRILA – Povodom dana opštine Kotor Varoš – 24. aprila večeras je kino-sali održana manifestacija ” Veče za ples” uz nastup plesnog kluba „Gema“ i Prve baletske škole „Banja Luka“.

DSCN4739

Publika je uživala u standardnim plesovima, modernom i sportskom plesu, hip hopu i baletu. Tihomir Stefanović, sportski direktor plesnog kluba „Gema“, je istakao da je u

Kotor Varošu od oktobra prošle godine počela sa radom prva baletska škola. „Izuzetno smo zadovoljni sa jednom grupom predškolaca i jednom grupom osnovaca, jer smu uspjeli probuditi kulturnu scenu Kotor Varoša i ples približiti mlađim uzrasnim kategorijama“, rekao je Stefanović.

Aktivnosti kluba su usmjerene na propagiranje zdravih vrijednosti u društvu, doprinoseći razvoju i unapređenju kulture, sporta i umjetnosti, socijalizaciji i razvoju intelektualnog i kreativnog potencijala među omladinom i odraslima.

Manifestacija „Veče za ples“ je imala humanitarni karakter, jer će prikupljeni novac biti uplaćen za liječenje petnaestogodišnjeg Stefana Majstorovića, koji je obolio od akutne limfoblastne leukemije.

Organizatori večerašnje manifestacije su bili opština Kotor Varoš i JU “Centar za kulturu, sport i informisanje”.

DSCN4741

DSCN4738

DSCN4735


Hit Counter provided by technology news