Nastavak rekonstrukcije magistralnog puta


KOTOR VAROŠ, 27. MAJA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor Javnog preduzeća „Putevi Republike Srpske“ Milan Dakić razgovarali su o realizaciji infrastrukturnih projekata u ovoj opštini, prije svega o nastavku rekonstrukcije magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje.

Načelnik opštine Kotor Varoš upoznao je Dakića sa realizovanim infrastrukturnim projektima i aktivnostima u oblasti putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice.

2

Tokom sastanka bilo je riječi i o izgradnji treće trake u Ulici Stefana Nemanje, sa priključkom na magistralni put, kao i izgradnji kružnog toka.

Sve procedure vezane za rekonstrukciju magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša, biće završene u što kraćem roku, jer nam je želja da ovaj grad i njegovi stanovnici imaju kvalitetnu saobraćajnicu”, rekao je Dakić.

Po njegovim riječima ovaj problem je neophodno što prije riješiti, što zahtijeva i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

3

Dakić je naveo da opština Kotor Varoš u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske, te da će i u narednom periodu biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na teritoriji ove opštine i rekonstrukcija putnih pravaca.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zahvalio je Dakiću na iskazanoj podršci, ističući da će realizacija pomenutih projekata doprinijeti razvoju ove lokalne zajednice.