Obilježen Dan otvorenih vrata u kotorvaroškom vrtiću


KOTOR VAROŠ, 5. OKTOBRA – U Dječijem vrtiću “Larisa Šugić” u Kotor Varošu danas je održana manifestacija Dan otvorenih vrata, tokom koje su roditelji sa djecom učestvovali u sportskim takmičenjima, igrama i plesu.

U današnjim aktivnostima učestvovali su mališani iz srednje grupe i njihovi roditelji, a svi zajedno su pokazali određene vještine i takmičarski duh.

Takmičenje mališana i roditelja 1

Nakon takmičenja pod nazivom “Krompir putuje” svi mališani su nagrađeni slatkišima i prigodnim medaljama.

U okviru obilježavanja Nedjelje djeteta mališani iz vrtića su posjetili Narodnu biblioteku, prisustvovali su dječijoj predstavi u kino-sali, a danas su ih posjetili volonteri Crvenog krsta.

Oni su se družili, crtali, igrali i pjevali sa mališanima iz svih 8 vrtićkih grupa. Volonteri su nam poklonili bojanke, didaktički materijal, užinu, grickalice i sokiće, na čemu im se u ime drugara iz vrtića zahvaljujemo“, poručile su vaspitačice iz kotorvaroškog vrtića.

Posjeta biblioteci

U Narodnoj biblioteci su Ilija Đekanović i Lara Petrović, mališani i redovni čitaoci, svojim drugarima pojasnili koja su njihova prava, a koje obaveze kada postanu članovi biblioteke.

Slogan pod kojim se ove godine obilježava Nedjelja djeteta je “Po(dijeli) radost, znanje, ljubav”.

Medalje za učesnike 1


Hit Counter provided by technology news