Prijem za 27 opštinskih penzionera

Prijem za 27 opštinskih penzionera


KOTOR VAROŠ, 31. DECEMBRA – Povodom novogodišnjih praznika, Dalibor Vučanović, načelnik opštine Kotor Varoš, organizovao je prijem za 27 penzionera, koji su svoj radni vijek proveli radeći u opštinskoj upravi.

Zahvalivši se na njihovom doprinosu tokom rada, načelnik Vučanović rekao je da su svojim predanim radom sadašnji penzioneri, a nekadašnji radnici Opštine, učinili veliki doprinos u razvoju lokalne zajednice.
Danas smo upriličili prijem za 27 penzionera kojima smo i ove godine poslali poruku da nisu zaboravljeni i da, i pored teške ekonomske krize, nismo zaboravili na sve ono što su ovi vrijedni ljudi uradili za opštinu Kotor Varoš i njegove građane u svom radnom vijeku“, dodao je Vučanović.
Druženje s penzionerima načelnik Vučanović iskoristio je da bivšim radnicima uruči prigodan novčani iznos za predstojeće novogodišnje praznike.
Ovom prilikom nekadašnje radne kolege su se ponovo sastale na jednom mjestu i prisjetili se dana kada su skupa radili.

Penzioneri su zahvalni, jer ih se načelnik opštine sjeti svake godine.
Novac će mi dobro doći za Novu godinu i Božić, a posebno mi je važno što nismo zaboravljeni“, rekao je Vojislav Glavaš.
Ovim prigodnim događajem čuva se tradicija susreta na kraju jedne godine, na kojem se podsjeća na prošla vremena i ljude koji su radili u opštini Kotor Varoš.