Sakan prisustvovao polaganju vijenaca povodom Dana Republike

Sakan prisustvovao polaganju vijenaca povodom Dana Republike


BANjALUKA, 8. JANUARA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan prisustvovao je danas kao član delegacije Saveza opština i gradova Srpske polaganju vijenaca i cvijeća povodom Dana Republike na Spomenik palim borcima Vojske Republike Srpske na groblju Sveti Pantelija u Banjaluci, na Trgu palih boraca Narodno oslobodilačkog rata, na spomen-kosturnicu i na grobnicu dvanaest banjalučkih beba.

Delegaciju Saveza opština i gradova Republike Srpske su činili gradonačelnici Banjaluke i Prijedora, te načelnici opština Kotor Varoš i Jezero.

IMG-d36e8b54ae6f3f16efe7c8434c77dcba-V

Sakan je istakao da je neophodno da se svi pobrinu da Srpska bude trajna tvorevina u koju će i ljudi sada i oni koji dolaze poslije ugraditi najbolje što imaju, ne štedeći truda i vremena, baš onako kao što su to činili oni koji su je stvarali i koji su u njene temelje ugradili svoje živote.

Vijence su položili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Srpske Nenad Stevandić, predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.