Ulična trka osnovaca


KOTOR VAROŠ, 23. APRILA /SRNA/ – U okviru obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš danas je održana ulična trka koja je okupila preko 200 dječaka i djevojčica iz svih osnovnih škola, a najviše uspjeha su imali učenici centralne škole „Sveti Sava“.

DSCN3302
U kategoriji drugih i trećih razreda trijumfovali su učenici OŠ „Sveti Sava“ Kotor Varoš Ivana Tovilović i Ognjen Regodić, dok su kod četvrtih i petih razreda najuspješniji bili Lidija Stojanović iz kotorvaroške osnovne škole i Bojan Petrović iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Maslovara. Učenica Nikolina Novaković iz područne škole u Vrbanjcima je bila najbrža u kategoriji šestih i sedmih razreda, dok je njen vršnjak iz centralne škole Damjan Radiša zauzeo prvo mjesto u konkurenciji dječaka. U najstarijoj kategoriji trijumfovali su učenici OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Maslovara Anja Vuković i Stefan Popović.
Najuspješnijim pojedincima diplome, pehare i vrijedne robne nagrade uručili su direktori osnovnih škola sa područja opštine Slađana Šubara i Nikola Kurušić, te načelnik Kotor Varoša Dalibor Vučanović. Svi učesnici su dobili majicu kao znak sjećanja na ovu, treću po redu, uličnu trku.
Uspješni organizatori Ulične trke su bili opština Kotor Varoš, OŠ „Sveti Sava“ Kotor Varoš i Policijska stanica.