Драган Бунић и Радован Шкорић побједници у такмичењу риболоваца


КОТОР ВАРОШ, 29. ЈУНА – Драган Бунић је освојио прво мјесто на општинском такмичењу у лову рибе удицом на пловак на ријеци Врбањи, док је Радован Шкорић био најбољи на меморијалном турниру “Флај фишинг такмичарски риболов Војо Вуковић” у Грабовици.

Dragan Bunić šampion

Бунић је познат је као страствени риболовац, а овај пут је показао и завидну вјештину на обали Врбање у конкуренцији 20 такмичара. Друго мјесто у овој категорији освојио је Горан Лубурић, а треће Недељко Шкорић.

Уживао сам данас на ријеци Врбањи заједно са својим пријатељима риболовцима, који су учествовали на такмичењу. Важно је да смо наставили традицију одржавања ове манифестације и што смо сачували сјећање на добричину и великог заљубљеника у риболов Воју Вуковића“, рекао је Бунић.

Радован Шкорић је у конкуренцији осам такмичара тријумфовао у флајфишингу у Грабовици, испред другопласираног Саше Вуковића и трећепласираног Огњена Јовановића.

Radovan Škorić pobjednik u flaj fišingu

У пионирској конкуренцији тријумфовао је Немања Поповић, испред Бранка Поповића и Синише Томића.

Посебним признањем је награђена најмлађа такмичарка Теа Живанов.

Tea Živanov

Предсједник Спортско-риболовног друштва “Котор Варош” Самир Скопљак је најуспјешнијим појединцима уручио награде и признања, истакавши да ово друштво у континуитету врши порибљавање и да су Врбања и њене притоке постале препознатљиве по племенитим врстама пастрмке и липљена.

Подршку данашњем такмичењу спортских риболоваца Котор Вароша пружили галантерија “СИМ” и “Лукић Продукт”, чији је власник Раде Лукић обећао даровати пригодним поклоном сваког новог члана СРД “Котор Варош” у овој години.

Nemanja Popović pobjednik

За регуларност такмичења побринуо се судија Винко Микић, а након проглашења побједника организован је заједнички ручак и дружење.