Одржана девета “Конференција беба”


КОТОР ВАРОШ, 6. ЈУЛА – На деветој “Конференцији беба” одржаној у Котор Варошу учествовало је 117 беба.

Изабрано је радно предсједништво ове конференције у које је ушла најмлађа беба Николина Шкрбо, најстарија беба Јана Топић, док су Виктор Живанов, Лазар Нарић и Јана Топић били бебе са највише браће и сестара.

Igra slatkog iznenađenja

На игралишту поред Радничког универзитета синоћ су организована такмичења малишана у четири категорије.

Марија Радић је освојила прво мјесто у пузању, Ивона Шебић била је најбржа у испијању сокића у категорији од 18 мјесеци до три године, док је у игри слатког изненађења Елена Комљеновић најбрже појела чоколадни мафин.

По први пут је организована и игра трчања у којој је епитет најуспјешније понијела Нађа Муждекић.

Elena Komljenović

У занимљивом музичко-забавном програму учествовали су малишани Дјечијег вртића “Лариса Шугић”, те аниматори Мини Маус и Медо, који су радост игре подијелили са учесницима и посјетиоцима.

Велики број Которварошана испратио је ову манифестацију, чији је циљ промовисање рађања и родитељства, те изразио жељу да и наредне године буде једно овакво дружење најмлађих суграђана.

Igra trčanja

Награде и дипломе најуспјешнијим малишанима уручио је директор Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић, а подршку овој манифестацији пружили су бројни спонзори са подручја општине.

Спонзори девете “Конференције беба” били су Дјечија играоница “Маша и Медо”, пекара “Обелиx”, СЗР “Сигурност” из Котор Вароша, Стоматолошка ординација “Бел Денте”, “Термо Вент” д.о.о. Котор Варош и “Тропик”.

Nastup vrtića

Покровитељи “Конференције беба” били су Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и општина Котор Варош, док је организатор био которварошки Центар за културу, спорт и информисање.

Porodica Živanov najviše braće i sestara