Котор Варош и Крањ побратими преко 40 година

Котор Варош и Крањ побратими преко 40 година


КОТОР ВАРОШ, 3. ДЕЦЕМБРА – Свечаном академијом у дворани Грандис конгресног центра Брдо обиљежен је Дан општине Крањ.

Град Крањ је познат по доброј пракси у кориштењу претприступних фондова и свега доброг што доноси Европска Унија, а захваљујући реализацији бројних пројеката и активности постали су одлична дестинација за инвеститоре и туристе.

Izjava

Међу бројним делегацијама братских општина свечаној академији је присуствовао и шеф кабинета начелника општине Котор Варош Радислав Петрушић, који је у изјави за Горењску телевизију истакао да братски односи ова два града трају 41 годину.

Можемо бити поносни на 41 годину успјешне сарадње и братских односа које његујемо на обострано задовољство. Искрено се надам да ћемо у наредном периоду заједничким напорима и размјеном искустава одржати добру сарадњу јачањем веза у области привреде, спорта и културе“, истакао је Петрушић.

Akademija 1

Петрушић је уручио и пригодне поклоне замјенику жупана Борису Веховцу, уз добре жеље за напредак општине.

У Крању је јуче одржан и други круг локалних избора, а нови жупан је Матјаж Раковец, предсједник Хокејашког савеза Словеније.

Veterani i Rakovec

Фудбалски ветерани Котор Вароша су недавно пружили подршку Раковцу на изборима, уз заједничку оцјену да спорт зближава људе и да ће дружења фудбалских ветерана ове двије општине бити настављена и у будућности.


Hit Counter provided by technology news