Načelnik Sakan organizovao prijem za fudbalske veterane


KOTOR VAROŠ, 3. OKTOBRA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za fudbalske veterane Kotor Varoša, koji su proteklog vikenda osvojili prvo mjesto na 2. međunarodnom turniru prijateljstva „Kotor Kotor 2018“.

Kotor Varoš je proteklog vikenda bio domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem su učestvovale ekipe iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske.

Predstavnici fudbalskih veterana iz Golubinaca i Apatina ocijenili su da je turnir organizovan na vrhunskom niovu, čime su domaćini pokazali zašto su prepoznatljivi u regionu.

DSCN8544

Pehare i diplome svim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je tom prilikom čestitao učesnicima Turnira prijateljstva na odličnoj igri i korektnom ponašanju.

Zahvalnice za nemjerljiv doprinos i pruženu podršku u radu Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš uručene su načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu i arhijerejskom namjesniku kotorvaroškom Milenku Nariću.

Drugi Međunarodni turnir prijateljstva u malom fudbalu „Kotor Varoš 2018“ zajednički su organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.


Hit Counter provided by technology news