Начелник Сакан организовао пријем за фудбалске ветеране


КОТОР ВАРОШ, 3. OKTOBRA – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је пријем за фудбалске ветеране Котор Вароша, који су протеклог викенда освојили прво мјесто на 2. међународном турниру пријатељства „Котор Котор 2018“.

Котор Варош је протеклог викенда био домаћин престижног турнира фудбалских ветерана на којем су учествовале екипе из Словеније, Србије и Републике Српске.

Представници фудбалских ветерана из Голубинаца и Апатина оцијенили су да је турнир организован на врхунском ниову, чиме су домаћини показали зашто су препознатљиви у региону.

DSCN8544

Пехаре и дипломе свим екипама уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који је том приликом честитао учесницима Турнира пријатељства на одличној игри и коректном понашању.

Захвалнице за немјерљив допринос и пружену подршку у раду Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош уручене су начелнику општине Котор Варош Зденку Сакану и архијерејском намјеснику которварошком Миленку Нарићу.

Други Међународни турнир пријатељства у малом фудбалу „Котор Варош 2018“ заједнички су организовали општина Котор Варош и Удружење за промоцију и значај спортске рекреације, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.