Održano humanitarno takmičenje u šutiranju trojki


KOTOR VAROŠ, 11. JULA – Na igralištu pored Osnovne škole „Sveti Sava“ u Kotor Varošu sinoć je održano takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“.

Organizatori Društvo „Srbi za Srbe“ ističu da je cilj ovog sportsko-zabavnog turnira u brzom šutiranju trojki humanitarni, a cijeli prihod a je namijenjen sedmočlanoj porodici Zubović iz naselja Čepak.

Porodica Zubović trenutno ne ostvaruje nikakva redovna primanja i žive u izuzetno teškim uslovima, tako da će novčana pomoć ovoj socijalno ugroženoj višečlanoj porodici dobro doći“, poručili su iz organizacije „Srbi za Srbe“.

Pobjednik Branko Ćorić

Na samom turniru prijavilo se ukupno 50 šutera, a pobjednik je Branko Ćorić.

Pobjednici su svi koji su učestvovali. Naša ideja je da u sportskom i zabavnom duhu okupimo ljude dobre volje svih generacija, od 3 do 103 godine i samo je važno učestovati“, naglasili su iz humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”.

Uz prepoznatljiv slogan „Djeca su naša budućnost“ ova organizacija je od 2005. godine, uz pomoć velikog broja donatora iz cijelog svijeta, prikupila osam miliona evra donacija sa kojima je direktno pomogla više od 2.900 porodica sa više od 14.500 djece širom Balkana.

Takmičenje 2

Pored direktne materijalne pomoći porodicama u više navrata pomoć je pružana i narodnim kuhinjama, porodilištima, bolnicama, osnovnim i srednjim školama, univerzitetima i drugim institucijama. koje svakodnevno brinu o zdravlju i obrazovanju djece.