Општина поносна на резултате Црвеног крста


КОТОР ВАРОШ, 11. МАЈА – У оквиру обиљежавања Недјеље Црвеног крста начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је данас примио делегацију општинске организације Црвеног крста.

Састанку су присуствовали предсједник которварошког Црвеног крста Војислав Главаш, потпредсједник ОО ЦК Месуд Имамовић, предсједник комисије ДДК Младен Петрушић и секретар ОО ЦК Борислав Брборовић.

Главаш је упознао начелника Сакана са приоритетним задацима у овој години, а нарочита пажња биће посвећена раду са младима, односно развијању осјећаја хуманости и бриге за социјално угрожене категорије друштва.

У свим нашим акцијама смо имали подршку општинске управе и желим да се захвалим начелнику на досадашњој помоћи уз наду да ће сарадња бити настављена у наредном периоду на обострано задовољство“, нагласио је Главаш.

Начелник Сакан је похвалио остварене резултате „црвенокрсташа“ поготово у раду са младима и омасовљавању организације, као и чињеницу да је Котор Варош препознатљив по учинку екипа подмлатка Црвеног крста на републичким квиз-такмичењима и акцијама добровољног давања крви.

Захваљујући преданом раду постигнут је изразито висок проценат давања крви у односу на број становника, што је потврда хуманости наших суграђана“, рекао је Сакан и обећао помоћ општине у реализацији планираних активности у овој години.