Osveštana nova zgrada opštine Kotor Varoš


KOTOR VAROŠ, 24. NOVEMBRA – Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić i protonamjesnik Damir Vrhovac osveštali su danas prostorije nove zgrade opštine Kotor Varoš, koja će zvanično biti otvorena u ponedjeljak u 11.00 časova.

Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić je rekao da je ovo reprezentativni objekat, koji predstavlja simbol opštine.

„Izgradnjom ovakve zgrade, koja je bez sumnje simbol opštine, stvorene su pretpostavke za uspješniju i djelotvorniju komunikaciju sa građanima. Pored činjenice da su vjerski objekti orjentir u svakoj lokalnoj zajednici i zgrada lokalne uprave biće prepoznatljiva kao objekat koji ostaje budućim generacijama“, naglasio je Narić.

Osvećenje 4

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da je aktuelno opštinsko rukovodstvo pokazalo da ima smjelosti, znanja, volje i radnog poleta da realizuje projekat kojim će se, korak po korak, približavati standardima i tokovima koji postoje u savremenim evropskim državama.

Izgradnjom nove zgrade konačno je riješen višegodišnji nedostatak adekvatnog prostora za opštinske službe, koje su sada smještene u neuslovnim prostorima na više različitih lokacija“, poručio je Sakan.

Osvećenje 5

Realizacijom ovog projekta omogućeno je da se organi uprave u Kotor Varošu smjeste na jednom mjestu radi njihovog efikasnijeg rada.