Фудбалски ветерани обиљежили јубилеј


КОТОР ВАРОШ, 30. НОВЕМБРА – Фудбалски ветерани из Крања и Котор Вароша обиљежили су вриједан јубилеј, 40 година братских односа ових општина.

DSCN4000

Ово је први сусрет спортских пријатеља, који је организован поводом дана општине Крањ на иницијативу жупана Боштјана Трилара, са жељом да постане традиционалан уз учешће екипа из других побратимских општина.
Которварошки ветерани су прије почетка утакмице уручили пригодне поклоне домаћој екипи и тако им, на најбољи могући начин, честитали дан општине.
Утакмица је имала ревијални карактер и резултат је био у другом плану, а већ наредне године, поводом 24. априла – Дана општине Котор Варош, биће организован реванш меч.
Котор Варош је једна од 20 општина са којом његујемо братске односе. Изузетно нам је драго што, у овим тешким условима, имају одличан пословни амбијент и да су општина са најмањом стопом незапослености у РС. Фудбалски ветерани су уљепшали јубилеј, са обостраном жељом да он постане традиционалан“, истакао је Игор Калабић, портпарол општине Крањ.
Почаствовани смо што смо баш ми позвани да увеличамо јубилеј 40 година братских односа са општином Крањ. Домаћину се захваљујемо на гостопримству и обећавамо да ћемо им уприличити срдачан дочек наредне године“, поручили су фудбалски ветерани из Котор Вароша.
Спортски радници из аустријских градова Вилах и Велс, који су присуствовали овој ревијалној утакмици, су искористили прилику да упуте позив фудбалским ветеранима из Котор Вароша да буду њихови гости наредне године.