Fudbalski veterani obilježili jubilej


KOTOR VAROŠ, 30. NOVEMBRA – Fudbalski veterani iz Kranja i Kotor Varoša obilježili su vrijedan jubilej, 40 godina bratskih odnosa ovih opština.

DSCN4000

Ovo je prvi susret sportskih prijatelja, koji je organizovan povodom dana opštine Kranj na inicijativu župana Boštjana Trilara, sa željom da postane tradicionalan uz učešće ekipa iz drugih pobratimskih opština.
Kotorvaroški veterani su prije početka utakmice uručili prigodne poklone domaćoj ekipi i tako im, na najbolji mogući način, čestitali dan opštine.
Utakmica je imala revijalni karakter i rezultat je bio u drugom planu, a već naredne godine, povodom 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš, biće organizovan revanš meč.
Kotor Varoš je jedna od 20 opština sa kojom njegujemo bratske odnose. Izuzetno nam je drago što, u ovim teškim uslovima, imaju odličan poslovni ambijent i da su opština sa najmanjom stopom nezaposlenosti u RS. Fudbalski veterani su uljepšali jubilej, sa obostranom željom da on postane tradicionalan“, istakao je Igor Kalabić, portparol opštine Kranj.
Počastvovani smo što smo baš mi pozvani da uveličamo jubilej 40 godina bratskih odnosa sa opštinom Kranj. Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i obećavamo da ćemo im upriličiti srdačan doček naredne godine“, poručili su fudbalski veterani iz Kotor Varoša.
Sportski radnici iz austrijskih gradova Vilah i Vels, koji su prisustvovali ovoj revijalnoj utakmici, su iskoristili priliku da upute poziv fudbalskim veteranima iz Kotor Varoša da budu njihovi gosti naredne godine.


Hit Counter provided by technology news