Humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki


KOTOR VAROŠ, 6. JULA – Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ prvi put u Kotor Varošu organizuje takmičenje u brzom šutiranju trojki u okviru projekta „Trojka iz bloka“.

U nedjelju 10. jula, na igralištu pored Osnovne škole „Sveti Sava“, održaće se turnir u brzom šutiranju trojki.

Turnir počinje u 19 časova (učešće je 5KM), a sva sredstva koja budu prikupljena biće usmjerena višečlanoj porodici Zubović iz Kotor Varoša.

Projekat „Trojka iz bloka“ je sportsko-humanitarni događaj koji za cilj ima prikupljanje sredstava za potrebe socijalno ugroženih višečlanih porodica.

Trojka iz bloka

Projekat se sprovodi kroz sportske manifestacije brzog šutiranja trojki u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i širom svijeta na kojima se okupljaju mladi ljudi, poznate ličnosti iz svijeta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji finansijski podržavaju realizaciju predviđenih ciljeva.

Dugoročni plan projekta jeste da se u narednih 20 godina motiviše i uključi preko 100.000 mladih ljudi, kako bi kroz učešće u sportsko-humanitarnim manifestacijama obezbijedili uslove za bezbrižno odrastanje i srećno djetinjstvo najmlađim naraštajima.