Вриједне награде и врхунска забава у Новогодишњој ноћи


КОТОР ВАРОШ, 25. ДЕЦЕМБРА – Туристичка организација општине Котор Варош, под покровитељством начелника општине Котор Варош и уз подршку бројних привредних субјеката, организоваће дочек Нове године на градском тргу.

IMG-a843f45a2c6a0590f9bae51f2d7720ff-V

Директор Туристичке организације Миодраг Петровић рекао је да ће Которварошани након девет година имати прилику да новогодишњу ноћ дочекају на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ. Поред добре забаве све присутне очекује велика наградна игра.

Прва награда у најлуђој ноћи биће викенд за двоје у хотелу Хајдучке воде на Борју, друга награда је новчани износ од 100 КМ, а трећа 70 КМ. Поред тога обезбиједили смо и одређен број поклона у вриједности од 5 до 25 КМ, тако да очекујемо велику посјећеност и сјајну забаву“, истакао је Петровић.

Посјетиоце ће забављати локални естрадни умјетници и бендови, Фолклорни ансамбл “Котор Варош” и ансамбл “Жубор”, а звијезда вечери биће Лукијан Ивановић који ће Которварошане увести у Нову годину.

Посебну пажњу посветићемо најмлађима, које ће Дјед Мраз обрадовати слаткишима”, нагласио је Петровић. Покровитељ дочека Нове године је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку. “Увјерени смо да Которварошане очекује добра забава и да ће организовани дочек постати традиција“, нагласио је Сакан