Грађани разговарали са руководством општине


КОТОР ВАРОШ, 10. ДЕЦЕМБРА – У просторијама Мјесне заједнице Котор Варош одржан је „Разговор са грађанима“, на питања Которварошана одговарали су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, замјеник начелника општине Младен Тривуновић и народни посланик Недељко Гламочак.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је информисао суграђане о проблемима на подручју општине и начину њиховог рјешавања.

Општина Котор Варош стабилно функционише, те свакодневно контактира са грађанима, с циљем рјешавања њихових проблема. Дио планираних циљева успјели смо остварити у протеклом периоду, док ћемо дио настојати да ријешимо кроз наредне активности“, рекао је Сакан.

Građani 1

Замјеник наченика општине Котор Варош Младен Тривуновић је истакао да општина преко надлежних служби има увид у све проблеме.

Разговор са грађанима је наша свакодневница, сваки слободан тренутак користимо да саслушамо проблеме суграђана у кабинету или на терену. Грађани знају да нам се увијек могу обратити, те да ћемо помоћи у рјешавању њихових проблема,“ нагласио је Тривуновић.

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Недељко Гламочак, одговарајући на питања грађана истакао је да увијек могу рачунати на своје представнике на ентитетском нивоу.

Као изабрани представник у Народној скупштини свакодневно настојим да одговорим на захтјеве грађана општине Котор Варош и да исте прослиједим надлежним за њихово рјешавање“, поручио је Гламочак.

Građani 3

У Мјесној заједници Котор Варош истичу да су задовољни што су се грађани одазвали позиву и изнијели своје проблеме.

Драго нам је што су грађани препознали овакав вид комуникације и начин изношења проблема, чиме се јача повјерење између власти и грађана, а уједно повећава транспарентност рада локалне управе“, изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош.