Достојанствено обиљежити јубилеј

Достојанствено обиљежити јубилеј


КОТОР ВАРОШ, 15. ЈУЛА – На првом састанку Организационг одбора за обиљежавање јубилеја 90 година постојања и рада ФК Младост закључено је да се поводом поменутог догађаја одржи Свечана академија, одштампа одговарајућа брошура и одиграју двије пријатељске утакмице у којима би се представили сениорски погон и млађе селекције школе фудбала.

DSC00097Предсједник Организационог одбора начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић је нагласио да ће ривали Младости на обиљежавању јубилеја бити екипе које ће одредити представници Фудбалског савеза Републике Српске.
Ово је несумњиво велики догађај за наш град, јер се ради о јубилеју којим се мало клубова може подичити. Трг Миљана Миљанића ће бити посебно уређен за ту прилику, као и стадион на којем своје утакмице игра Младост“, истакао је Вучановић.
Предсједник ФК Младост Рајко Понорац је истакао да ће вишедеценијско трајање клуба бити записано у брошури која ће обиловати текстовима и фотографијама из богате историје, а на Свечаној академији ће се уручити признања заслужним појединцима за немјерљив допринос у раду овог узорног спортског колектива.
Чланови Организационог одбора су сложни у оцјени да је до наредног састанка неопходно припремити све потребне материјале за израду брошуре и дефинисати тачан термин обиљежавања јубилеја, иако је извјесно да ће то бити почетком септембра мјесеца.