"Екстрапром" тријумфовао на турниру

“Екстрапром” тријумфовао на турниру


КОТОР ВАРОШ, 25. ЈУНА – Екипа “Екстрапром” Горњи Булетић побједник је финала 52. традиционалног турнира у малом фудбалу “Котор Варош 2019”, савладавши у финалу састав “Дворац Бејићи” из Усоре резултатом 6:4.

За најбољег голмана турнира проглашен је Драган Богдановић, најбољи играч је Дејан Зарић – оба чланови побједничког тима, док је епитет најбољег стријелца понио Александар Тепић из “Пекаре Обеликс”.

Najbolji igrac

У категорији 5+1 прво мјесто је освојила екипа “СОЗ/КП Бобас”, која је у финалном сусрету побиједила састав “Кафе бар Ара” са 2:1.

У конкуренцији предузећа и јавних установа, “Спортек 1” је у финалу савладао “општину Котор Варош” резултатом 5:1.

Код млађих пионира прво мјесто освојила је екипа “Пекара Обеликс”, а у пионирској конкуренцији тријумфовала је екипа “Другари”.

Награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, замјеник начелника општине Младен Тривуновић и директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

Finalisti turnira preduzeca

На турниру, који је трајао осам дана и чији је наградни фонд износио 5.000 КМ, учествовале су 44 екипе у пет узрасних категорија, а организатори су били општина Котор Варош и ЈУ Центар за културу, спорт и информисање.