Кнежевљани и Врбањчани у четвртфиналу


КОТОР ВАРОШ, 14. ЈУНА – Првог такмичарског дана турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2016“ играни су мечеви у сениорској конкуренцији. Екипа пекара „Алекса“ Кнежево, носилац групе А, је побједом у посљедњем мечу против екипе „ДНС“ Котор Варош резултатом 2:0 изборила пласман у четвртфинале. Друго мјесто у групи А је заузео састав Дадо д.о.о., уједно и најпријатније изненађење турнира, јер су у врло јакој конкуренцији осигурали учешће у четвртфиналу као другопласирани састав. Одличан посао првог дана је обавио судијски тандем Кунић – Алексић.
DSCN4909
Резултати првог такмичарског дана:

ПЕКАРА АЛЕКСА – ДАДО д.о.о. 0:0 (пен. 1:2)
ДНС КОТОР ВАРОШ – АУТО РАД БАЊА ЛУКА 2:0
АУТО РАД БАЊА ЛУКА – ПЕКАРА АЛЕКСА 1:1 (пен. 3:4)
ДАДО д.о.о – ДНС КОТОР ВАРОШ 3:2
АУТО РАД БАЊА ЛУКА – ДАДО д.о.о. 1:0
ДНС КОТОР ВАРОШ – ПЕКАРА АЛЕКСА 0:2
У сриједу (15.06.) су на програму мечеви групе Б (СОЗ, Ауто сервис Џомба, ПДП Котор Варош, Месница роштиљница Жар), а распоред је сљедећи:
Б група
17.00 СОЗ – ПДП КОТОР ВАРОШ
17.30 АУТО СЕРВИС ЏОМБА – МЕСНИЦА РОШТИЉНИЦА ЖАР
18.00 ПДП КОТОР ВАРОШ – АУТО СЕРВИС ЏОМБА
18.30 МЕСНИЦА РОШТИЉНИЦА ЖАР – СОЗ
19.00 ПДП КОТОР ВАРОШ – МЕСНИЦА РОШТИЉНИЦА ЖАР
19.30 АУТО СЕРВИС ЏОМБА – СОЗ
DSCN4917

У категорији пионира и предпионира је пријављено 12 екипа, по шест у свакој категорији, док ће се на турниру предузећа и јавних установа борити 14 екипа. Извлачење група у овим категоријама биће обављено у четвртак у вечерњим часовима, тако да овом приликом позивамо представнике свих екипа да дођу и присуствују жријебању, али и утакмицама сениорског турнира.
Субота и недјеља (18. и 19.06.) су резервисане за наступе млађих узрасних категорија и предузећа и јавних установа.
Организатори турнира у малом фудбалу су општина Котор Варош и ЈУ Центар за културу, спорт и информисање, генерални покровитељ је Кафе бар Палацо, док је златни спонзор которварошког „Спортског љета“ новоотворени тржни центар Тропик.