Которварошанкама прво мјесто


КОТОР ВАРОШ, 16. АПРИЛА – Одбојкашки клуб „Котор Варош“ је освојио прво мјесто на традиционалном турниру који је окупио шест екипа, а организован је поводом Дан општине – 24. априла.

DSCN4567

У финалу су Которварошанке надвисиле одбојкашице „Инове“ из Бања Луке резултатом 2:1 по сетовима. У трећем одлучујућем сету резултат је био 15:8 за изабранице Драгана Зељковића.
Дјевојке су у финалној утакмици пружиле максимум и савладале фаворита турнира, екипу Инове, која је изборила наступ у првој лиги РС наредне сезоне“, рекао је тренер домаћих Драган Зељковић.
У борби за треће мјесто одбојкашки клуб „Приједор“ је савладао екипу „Пантер“ из Добоја са 2:0 по сетовима, а истим резултатом је у мечу за пето мјесто „Укрина“ из Прњавора надвисила одбојкашки клуб „Виктори“ из Новог Травника.
Тренер одбојкашица из Травника Адис Алић је похвалио организацију турнира и најавио долазак и наредне године.
Са екипом из Котор Вароша имамо пријатељске односе, увијек радо долазимо у овај град и турнир заслужује највећу оцјену“, истакао је Алић.

DSCN4576
Пехаре и дипломе најуспјешнијим екипама уручио је тренер одбојкашког клуба „Котор Варош“ Драган Зељковић.
Турнир, који се већ трећу годину организује поводом Дана општине, су заједнички организовали општина Котор Варош и одбојкашки клуб „Котор Варош“.