Мото скуп у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 2. СЕПТЕМБРА – Мото клуб /МК/ “Орлови” из Котор Вароша организоваће у суботу (3. септембар) са почетком у 12.00 часова на Градском тргу мото скуп који ће окупити велики број бајкера из Италије, Хрватске, Србије, Федерације БиХ и Републике Српске, а такође и велики број посјетилаца и љубитеља двоточкаша.
DSCN5311
Биће то прилика да се которварошки мотористи захвале и реванширају својим колегама на гостопримству које су им пружили на сличним скуповима организованим у регији. По ријечима предсједника МК “Орлови” Слободана Марића главни циљ ове манифестације је повећање интересовања јавности и грађана Котор Вароша за овај спорт.
На овај начин желимо употпунити туристичку понуду нашег града. Долазак моториста се очекује у 12.00 часова, затим ће услиједити атрактиван дефиле градским улицама, а у вечерњим часовима све посјетиоце очекује богат музички програм“, рекао је Марић и нагласио да ће се публици представити бендови “Неки други”, “Грана јоргована” и “Талисман”.
Прије дефилеа чланови которварошког мото клуба и Црвеног крста на Градском тргу ће извести показну вјежбу у којој ће бити симулирана саобраћајна несрећа и показни поступци збрињавања повријеђених лица.
По ријечима секретара МК “Орлови” Панта Бојића очекује се долазак преко двије стотине “бајкера” из Зајечара, Београда, Пожеге, Тузле, Бања Луке, Вишеграда, Теслића, Српца, Прњавора, Градишке и Челинца.
За све њих смо обезбиједили храну и освјежење, као и камп мјеста на градском купалишту “Бјелине” за све оне који се одлуче за камповање“, истакао је Бојић.
МК “Орлови” броји 12 чланова и основни циљ им је у наредном периоду популаризација овог спорта и повећање броја чланова.