Награде за најљепша писма Дједа Мразу


КОТОР ВАРОШ, 21. ДЕЦЕМБРА – Ученик трећег разреда Основне школе “Свети Сава” Котор Варош Иван Каламанда написао је најљепше писмо Дједа Мразу у оквиру традиционалне активности “Конкурс – писмо Дједа Мразу”.

“Писмо сам написао у облику приче, јер веома волим да пишем, а срећан сам што ми је управо Дјед Мраз уручио награду”, рекао је Иван.

Друго мјесто припало је ученици петог разреда Основне школе “Свети Сава” Татјани Славнић, док је треће мјесто освојио Александар Радивојевић из трећег разреда которварошке Основне школе.

DSCN8706

У конкуренцији групних радова награда за прво мјесто припала је ученицима Основне школе “Петар Петровић Његош” Масловаре, други су били малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић”, а трећепласирани ученици Основне школе “Петар Кочић” Шипраге.

Награде и дипломе су уручене на традиционалној “Великој Новогодишњој журци” са Дједа Мразом, коју је организовао Центар за културу, спорт и информисање уз покровитељство општине Котор Варош.

DSCN8703

Директор которварошког Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић истакао је да је ово традиционална новогодишња активност, намијењена најмлађима.

“Циљ нам је да малишане обрадујемо, али и подстакнемо да изразе љубав према писању, те омогућимо да и даље вјерују у Дједа Мраза”, нагласио је Зељковић и додао да је подијељено 250 пакетића малишанима из Дјечијег вртића и првачићима.

DSCN8704

У забавном дијелу програма наступили су малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” и ритмичка секција Основне школе “Свети Сава”.