Награђени ликовни и литерарни радови


КОТОР ВАРОШ, 21. АПРИЛА – Дјечија манифестација “Ја волим Котор Варош”, на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе, одржана је у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

DSCN6157

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Ана Ђукић, Маринела Јошић, Леа Шућуровић, Жељана Чупић, Ана Божичковић и Силвија Јеросимовић.

У категорији литерарних радова награђени су Ајла Летић, Сара Раљић, Драган Каламанда, Мехина Дунић, Анастасија Модић, Милица Илић и Ахмедина Керкез.

DSCN6160

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

У забавном дијелу програма наступила су дјеца из Вртића “Лариса Шугић”, ученици основних школа “Свети Сава” Котор Варош, “Петар Петровић Његош” Масловаре и “Петар Кочић” Шипраге, те међу најмлађима популарни Ниџо Цврчак.

DSCN6154

Манифестацију “Ја волим Котор Варош”, која је одржана у которварошкој кино сали, организовали су Јавна установа “Центар за културу, спорт и информисање” и Основна школа “Свети Сава”, а покровитељ је била општина Котор Варош.