Наставак модернизације локалне путне мреже

Наставак модернизације локалне путне мреже


КОТОР ВАРОШ, 3. ЈУНА – На подручју општине Котор Варош протеклог викенда се интензивно радило на модернизацији локалне путне мреже и асфалтирању улица у мјесним заједницама.

2

По ријечима начелника општине Котор Варош Зденка Сакана ријеч је о пројектима који су предвиђени планом капиталних инвестиција, а при том се водило рачуна о равномјерном улагању у све мјесне заједнице.

Ово је наставак активности на модернизацији и санацији локалних путева, што је од општег значаја за све грађане наше општине“, нагласио је Сакан.

3

Асфалтирани су путни правци у насељу Слатина, приступни пут стамбеној згради у мјесној заједници Забрђе, као и приступни путеви Забрђе – Центар, а модернизована је у потпуности и улица преко пута бензинске пумпе Нестро петрол.

Сакан је истакао да ће ове године бити асфалтирано више од четири километра локалних путева, за чију намјену ће из општинског буџета бити издвојено 800.000 КМ.

Изградња инфраструктуре је важна за нашу општину, посебно за руралне дијелове, јер нам је циљ да до сваког домаћинства допре основна комунална инфраструктура, односно асфалтни пут“, нагласио је Сакан.

5

Извођач радова на наведеним локацијама је било предузеће “Петровић” д.о.о. из Котор Вароша.