Начелник Сакан организовао новогодишњи пријем


КОТОР ВАРОШ, 26. ДЕЦЕМБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан рекао је на новогодишњем пријему да се само заједничким и континуираним радом може стварати атмосфера напретка и изразио задовољство због смањења броја незапослених на подручју те општине.

DSCN8708

На традиционалном дружењу са са привредницима, представницима републичких институција, вјерских заједница, Удружења и невладиних организација, директорима јавних предузећа и образовних установа, Сакан је истакао да је Котор Варош развијено предузетничко средиште са великим бројем пословних субјеката, у различитим областима пословања, од којих су неки лидери на тржишту.

Без обзира на тешке услове пословања, једнаким интезитетом радићемо на јачању привреде, као и на привлачењу што већег броја инвестиција, како би био унапријеђен квалитет живота грађана наше локалне заједнице“, нагласио је Сакан.

DSCN8710

Он је захвалио привредницима што су у овој години остварили запажене резултате и на тај начин допринијели смањењу незапослености.

Котор Варош желимо направити сигурним мјестом задовољних и успјешних људи“, поручио је Сакан и додао да је у овој години реализован значајан број инвестиција.

DSCN8711

Он је захвалио свима на изузетно коректној сарадњи у овој години и пожелио пуно успјеха у 2019. години.