Начелник Сакан организовао пријем за општинске пензионере


КОТОР ВАРОШ, 26. ДЕЦЕМБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је новогодишњи пријем за 39 пензионера који су радни вијек провели у Општинској управи и уручио им по 100 КМ.

3

Сакан је истакао да су пензионери дали велики допринос развоју локалне заједнице, те да је данашњи пријем прилика да им захвали и пожели срећне празнике.

Нисмо заборавили све оно што су ови вриједни људи урадили за општину Котор Варош и њене грађане. Материјални моменат није толико важан колико то што им на овај начин дајемо на значају, да виде да их нисмо заборавили док проведе пензионерске дане“, навео је Сакан.

1

Он је некадашње раднике упознао о пројектима који су реализовани у овој години и планираним инвестицијама за наредну, а уручио је и пригодне поклоне за шест радника Општинске управе који су ове године отишли у пензију.

Пензионер Миленко Жарић захвалио је за пријем, наводећи да је новац знак пажње.

Вјерујем да многима то значи уочи предстојећих празника, а за мене је много већи значај и много драже да видим своје колеге. Ово је традиција којој се изнова радујемо и не треба је прекидати, јер ћете ви који сте данас радно активни веома брзо стићи у наше године“, рекао је Жарић.

6