Новогодишња журка за најмлађе Которварошане


КОТОР ВАРОШ, 22. ДЕЦЕМБРА – У организацији которварошког Центра за културу, спорт и информисање и подршку бањалучке “Витаминке” данас је на игралишту Радничког унивезитета одржана “Велика Новогодишња журка” са Дједа Мразом и аниматорима Сњешком Бијелићем и Патролним шапама.

На данашњој манифестацији објављени су резултати конкурса на тему “Писмо Дједа Мразу”.

Најљепше писмо Дједа Мразу у појединачној конкуренцији написала је Леона Бунић. Друго мјесто припало је Ивани Филиповић, а треће Андреју Гламочаку.

У екипној конкуренцији прво мјесто припало је вртићкој групи – продужени боравак, други су били ученици Основне школе “Петар Петровић Његош” из Масловара, док је треће мјесто припало браћи и сестрама Пеленгић, који су поручили Дједа Мразу да је јако лијепо живјети у великим породицама.

У забавном дијелу програма наступили су малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” и ритмичка секција Основне школе “Свети Сава”.

Малишани из Дјечијег вртића су пожељели да добију бомбоне, играчке, аутиће и лутке, док су основци “првачићи” истакли да је најбитиније да их послужи срећа и здравље, а затим одличан успјех у школи, јер ће тиме обрадовати своје родитеље.

Дјед Мраз и аниматори, уз јелку и дјечије пјесмице, обрадовали су најмлађе Которварошане новогодишњим пакетићима и заједничким фотографисањем.