Новогодишња журка на отвореном


У организацији которварошког Центра за културу, спорт и инФормисање на игралишту код Радничког универзитета одржана је “Велика Новогодишња журка” са Дједа Мразом и Добром Вилом. Малишани из Дјечијег вртића и Основне школе су уживали у богатом музичко-забавном програму.

novogodisnja zurka1

Дјед Мраз је у свом мразомобилу обишао улице свих градских насеља и малишанима дијелио слаткише, док се Добра Вила уз игру и пјесму дружила са најмлађима на игралишту. Иако није било снијега, атмосФера је била весела, а да тако буде побринули су се драмска и ритмичка секција Основне школе и рецитаторска секција из вртића.
Дјед Мраз и Добра вила нису откривали другима шта су им малишани у поверењу тражили за Нову годину, али неке жеље, гласније изговорене, ипак су дошле и до наших ушију.
Васпитаници из Дјечијег вртића су пожељели да добију бомбоне, играчке, аутиће и лутке, док су основци “првачићи” истакли да је најбитиније да их послужи срећа и здравље, а затим одличан успјех у школи, јер ће тиме, како кажу, обрадовати своје родитеље.
У которварошком Центру за културу, спорт и информисање су увјерени да ће ова манифестација постати традиционална.
Новогодишњу бајку ове године су нам испричали Добра Вила и Дјед Мраз, а у организацији су нам помогли другари из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” и Основне школе “Свети Сава”, као и бројни спонзори”, истакла је Весна Нарић, в.д. директора Центра за културу, спорт и информисање.
Дјед Мраз и Добра Вила су, уз јелку и дјечије пјесмице, обрадовали најмлађе Которварошане новогодишњим пакетићима. Осим пакетића и фотографисања са Дједа Мразом, за посјетиоце ове журке били су припремљени и топли напици.