Одржана завршна приредба которварошких предшколаца


КОТОР ВАРОШ, 31. МАЈА – У веселом и маштовитом програму, на какав су родитељи већ навикли, у Котор Варошу је синоћ одржана завршна приредба за предшколце ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош, на којој су вриједно радила дјечица са својим васпитачицама.

Ове године по први пут у вртићу у Котор Варошу су формиране двије групе предшколаца, те су из тог разлога организоване двије приредбе.

MIL_0545

У школу ће од септембра и четворо дјеце из организационе јединице „Дермал“ и једно дијете из организационе јединице „Маслачак“, а завршетак свог школовања ће обиљежити пригодним програмом у својим објектима.

Уз помоћ општине Котор Варош и у сарадњи са Фабриком обуће „Дермал“ ове године смо отворили организациону јединицу у кругу ове фабрике и примили 50 малишана. У односу на 2016. годину када смо имали 120 дјеце у 5 група у једном објекту сада имамо 298 дјеце распоређених у 11 група у четири објекта“, рекао је вршилац дужности директора вртића Младен Тепић, који је овом приликом свим предшколцима пожелио пуно среће и успјеха у наставку школовања.

MIL_0666

Малишани из двије групе су извели пригодан програм сачињен од плесних, глумачких и рецитаторских тачака које су чиниле програм под називом “Једино другарство нема краја”.

Васпитачице које у припремале програм су истакле да је ово велики дан како за родитеље и за дјецу првенствено, тако и за установу.

Сви смо били посебно инспирисани испраћајући генерацију предшколаца са пуно емоција, плесним корацима, пјесмом у нову фазу одрастања, пуштамо их у нови свијет, што представља круну нашег рада“, нагласиле су васпитачице.

MIL_0770

Поред дјеце из редовног вртићког програма и ове године је организован Програм припреме пред полазак у школу за двије групе дјеце која до сада нису похађали вртић.

MIL_0900