Одржана 4. конференција беба


КОТОР ВАРОШ, 4. ЈУЛА – На четвртој “Конференцији беба” одржаној на Градском тргу у Котор Варошу учествовало је 50 беба.

DSC04453
DSC04436
DSC04429
DSC04425
DSC04421
DSC04414
DSC04413
DSC04410

Изабрано је радно предсједништво Конференције беба у које је ушла најмлађа беба Филип Даниловић, најстарија беба био је Марко Васић, док је Срђан Милић био беба са највише браће и сестара.

Током “Конференције беба” у Котор Варошу организована су такмичења за малишане у три категорије.

Марко Жарић освојио је прво мјесто у пузању, Миа Васић била је најбржа у испијању сокића, док је у игри слатког изненађења Срђан Милић најбрже појео кроасан.

Трочланом предсједништву “Конференције беба” и најуспјешнијим малишанима у такмичарском дијелу награде је уручио директор Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић.

У занимљивом музичко–забавном програму учешће су узели малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” и аниматори у ликовима Маше и Меде који су радост игре подијелили са клинцима и клинцезама.

Велики број Которварошана испратио је ову манифестацију и изразио жељу да и наредне године Котор Варош доживи једно овакво окупљање најмлађих суграђана.

Покровитељи “Конференције беба” су били Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и општина Котор Варош, док је организатор ове манифестације био которварошки Центар за културу, спорт и информисање.