Одржан концерт за најмлађе


КОТОР ВАРОШ, 25. ДЕЦЕМБРА – Музички концерт “Леонтина за дјецу”, који је организован као поклон Фабрике обуће “Дермал” дјеци Котор Вароша поводом новогодишњих празника, одржан је данас у кино-сали.

Интерпретаторка забавне музике Леонтина Вукомановић рекла је да концерт у Котор Варошу није само њен, већ и которварошких малишана који су били равноправни учесници у извођењу новогодишњих пјесама са данашњег репертоара.

Потрудила сам се да изведем пјесме које сви знају, јер мислим да су концерти најљепши када публика пјева. Зато су на мом репертоару не само познате новогодишње пјесме попут `Преко брда, преко брега`, `Звончићи`, већ и пјесме које су дјечији евергрини, као што су `Разболе се лисица`, `Миш је добио грип`, као и пјесме које сам ја компоновала“, рекла је Вукомановићева.

Leontina 2

Власник и директор Фабрике обуће “Дермал” Раденко Бубић је задовољан због присуства великог броја најмлађих суграђана.

Они су нам и најважнији јер су будућност нашег града. Ово је наш поклон њима и надам се да ћемо бити у прилици да им често поклањамо оно што желе, али и што им је потребно за боље и квалитетније услове за учење и рад“, поручио је Бубић.

Leontina 3

Малишани су громогласно поздравили Леонтинин наступ, пјевајући и играјући са њом.

Дјечак Митар Благојевић рекао је да му се концерт допао.

На бини смо плесали и било је баш лијепих пјесама. Надам се да ћемо и сљедеће године исто овако некога лијепог да упознамо и да пјевамо“, рекао је Митар.

Концерт је организован у сарадњи са которварошким Центром за културу, спорт и инормисање.

Leontina 4