Организован превоз на Пољопривредни сајам

Организован превоз на Пољопривредни сајам


sajam-poljoprivredni-2017

КОТОР ВАРОШ, 8. МАЈА – Општина Котор Варош организује бесплатан превоз на Пољопривредни сајам, који ће бити одржан од 13. до 19. маја на Новосадском сајму.

Заинтересовани се могу пријавити до 11.05.2017. године (четвртак) у Пољопривредној служби општине Котор Варош, а приликом пријаве потребно је да се уплати 10 КМ за сајамске улазнице. Полазак аутобусом је 12.05. (петак) у вечерњим часовима, а 13.05. (субота) је обилазак Сајма и повратак. За прелазак границе довољна је лична карта.

Колики је значај Пољопривредног сајма најбоље говори све веће интересовање излагача, а у прилог томе говори и чињеница да је ове године закупљено 10 одсто више затвореног и 5 одсто више отвореног излагачког простора у односу на претходну годину.

Земља партнер Међународног пољопривредног сајма је Босна и Херцеговина. Од 13. до 19. маја у Хали 1 представиће се око 30 фирми и компанија, које ће углавном промовисати производе прехрамбене индустрије. Изложбени сегмент пратиће и бројне конгресне активности, а за посјетиоце је припремљена наградна игра.