Отварање Друштвеног центра у Ободнику

Отварање Друштвеног центра у Ободнику


КОТОР ВАРОШ, 19. АПРИЛА – У оквиру пројекта “Јачање улоге мјесних заједница у БиХ” начелник општине Котор Варош Зденко Сакан отвориће у петак (21. април) у 11.00 часова Друштвени центар у Мјесној заједници Ободник.

Ријеч је о савремено опремљеном Друштвеном центру који ће моћи користити представници свих Мјесних заједница, бројна удружења, невладин сектор и сви грађани са подручја општине Котор Варош.

У оквиру реализације пројекта “Јачање улоге мјесних заједница у БиХ” у Друштвеном центру је урађена санација крова и пропратних просторија, набављен је сет информатичке опреме, пројектор и канцеларијски намјештај за салу за састанке.

Пројекат “Јачање улоге мјесних заједница у БиХ” је заједнички пројекат Владе Швајцарске и Владе Шведске у вриједности од 14,5 милиона КМ, а за његово провођење задужен је Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у БиХ у партнерству са Министарством за људска права и избјеглице БиХ, Министарством правде федерације БиХ, Владом Брчко Дистрикта и оба ентитетска савеза општина и градова.